Güde Alpha kuharjev noz 26cm

113,00 € Cena brez DDV: 92,62 € (DDV: 22,00 %)
Opis:

Güde Kuharjev nož rezilo dolžine 26cm. Izredno oster in kvaliteten nemški nož. Nož je primeren za pranje v pomivalnem stroju.

S tem kuhinjskim nožem boste lahko opravili 90% nalog v kuhinji. Zaradi te uporabnosti se takim nožem reče Chef's knife (kuharjev nož). Nož je nemška klasika kar pomeni robustna izdelava, ki ob strokovnem brušenju življensko dobo noža podaljša tudi na več generacij.

Güde kuhinjski noži so izredne kvalitete. Vsi noži so kovani in ročno narejeni. Kuhinjski noži Güde imajo dolgo tradicijo, ki sega v začetek 20. stoletja. Ustanovitelj Karl Güde je imel sina Franc Güde, ki je bil pravi vizionar, ki je patentiral veliko postopkov izdelave nožev. Ena izmed najbolj znanih inovacij je nož za kruh, ki ima žagčasto rezilo s katerim lažje režemo živila, ki imajo trdo skorjo in mehko notranjost (kruh, paradižnik...itd). Kuhinjski noži Güde so pojem nemške kvalitete in precizne izdelave in sodijo med najboljše zahodno stilske nože. Če kuhate veliko evropske hrane (francosko, italijansko, balkansko....itd) ali režete veliko mesa so Güde noži prava izbira za vas.